forbud-mot-oljefyr

Bli energispesialist

Norsk Varme oppfordrer alle medlemmer til å bli en del av Naturvernforbundet sin Energispesialist-ordning.

Energispesialist er en kvalitetssikringsordning som gjør det enklere og tryggere for bolig- og byggeiere å finne bedrifter som spesialiserer seg på energitiltak. De av deres medlemsbedrifter som passer den beskrivelsen anbefaler vi å søke om opptak til Energispesialist.

De to forbrukernettstedene oljefri.no og energismart.no som Naturvernforbundet driver er begge knyttet opp til Energispesialist. Det vil si at man finner oversikt over energispesialistene her og egne profilsider som for eksempel denne for energispesialistene på begge nettstedene.

På oljefri.no og energismart.no kan bolig-og byggeiere også sende inn en forespørsel til energispesialistene gjennom et kontaktskjema som er sentralt plassert på nettstedene. Postnummeret som tastes inn og bedriftenes registrerte leveringsområde avgjør hvilke energispesialister som mottar den enkelte forespørsel.

For bedrifter som har høy kompetanse, mye erfaring og satser på energitiltak er Energispesialist er en god arena å være synlig på. Søk opptak her.