Leder: En annerledes påske

Normalt savner jeg å sitte hjemme foran peisen, legge på en pinne og tenke om jeg burde lagt den på litt tidligere eller om det var tidsnok til at flammene tar seg opp igjen. Tanker som bringer meg bort fra hverdagen og over i en behagelig dis av unyttighet – av det nyttige slaget. Ekstra deilig er det for mange av oss som liker et liv i farta. Som en nomade farter jeg land og strand – innom den ene og den andre. En vits her og en freidig replikk der. Jeg elsker denne bransjen, med travle montører, ivrige selgere og solide produsenter. Denne uka har jeg blitt bedt om å holde meg borte. Jeg vet at det går over, jeg vet at det er nødvendig og jeg gjør det i respekt for de som er avhengig av at smitten ikke løper avgårde og gjør at helseNorge knekker nakken. Nå sitter jeg her ved peisen. Er rastløs og legger på nye pinner før jeg må. God påske til alle.

Steinar