Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Norsk Varme brukes hyppigere som kilde i media

De vanvittige strømprisene i oktober har fått stor medieoppmerksomhet. Sjelden har også vedfyring stått fram som suverent billigst energikilde. Sekretariatet og styrets ledelse har vært i løpende kontakt med media om temaet.


Flere enn 700 medier har fått våre pressemeldinger om det gode alternativet som vedfyring er. Det har nå satt seg godt i mediene – og et eksempel er VG som har skrevet om vedfyring som et godt økonomitips til husholdningene. VG om strømsjokk og vedfyring 201021

Norsk Varme brukes også mer og mer som kilde i media. Strømprisene gjør at det blir mer forbrukerstoff i mediene, og vi ser at Norsk Varmes hjemmeside og vår forbrukerside Ekte Varme brukes hyppigere som kilde. Sist ser man denne saken i Dinside:

https://dinside.dagbladet.no/bolig/snart-siste-frist/74449591

Steinar Vigdal, nestleder i Norsk Varme, var også på TV2 Nyhetene og snakket om viktigheten av å bytte ut gamle ildsteder med nye, rentbrennende ildsteder. Innslaget kan ses her: https://play.tv2.no/nyheter/nyhetene/nyhetene-2021-episode-293-1691717.html?showPlayer=true

 

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no