Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Bli med å markere Vedfyringens dag!

2. oktober nærmer seg med stormskritt og Vedfyringens dag skal markeres for tredje gang. Sekretariatet jobber engasjert opp mot dagen i sosiale medier, mot media og mot Norsk Varmes medlemmer og samarbeidspartnere.


Sekretariatet har den siste tiden jobbet med en rigg av saker rundt Vedfyringens dag som deles på Ekte Varme og sosiale medier i ukene opp mot dagen. Sakene fremmer kosen og nytten med vedfyring, og er også forbrukerrettet med tips til hvordan rengjøre ildstedet, hvordan klargjøre skorsteinen, hvordan få fyr i ildstedet og hyggelige grunner til hvorfor man burde fyre. Sakene blir godt mottatt av målgruppen og det er flere som engasjerer seg og deler egne erfaringer på sosiale medier.

I år er det satt inn ekstra skyts på annonseringen i sosiale medier, som gjør at sakene når ut til enda flere. Det ser vi også gode resultater av, da det er mange som blir eksponert for innleggene og som trykker seg videre inn og leser dem.

Alle våre medlemmer og samarbeidspartnere har fått tilsendt informasjon og saker de kan dele i sine kanaler frem mot Vedfyringens dag. Flere av samarbeidspartnerne har allerede delt noe innhold, og flere planlegger et opplegg i sosiale medier på selve dagen. De medlemmene som har bestilt effekter til Vedfyringens dag vil også motta effektene i løpet av uken.

Mediene har også vist interesse for årets Vedfyringens dag, og sekretariatet har jobbet med NTB og TV2 som lager større reportasjer om vedfyring i anledning dagen. Norsk Varme vil også gå ut i media med en liten sak om årets markering av Vedfyringens dag og oppfordre alle til å bli med på båltimen, og denne vil tas ut spesielt mot lokalaviser.

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no