Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Fröhliche Weihnachten

I juletreets hjemland (Tyskland) stenger de nå det aller meste. Har du ikke handlet julegaver får du klare deg uten. Men en ting kan man kjøpe og få montert; nemlig ovn.


I en tid det knapt nok er lov til å gå i begravelse, ser altså landet med herredømme over orden og fornuft det som svært viktig at folk får lov til å brenne ved hjemme i stua. Tyskland har satt standard ved å legge ned både atom- og kullkraftverk for å presse frem klimavennlig energiproduksjon. Nå har de altså på symbolsk vis fortalt oss at vedfyring er en viktig del av kraftmiksen de bruker til oppvarming. Også her hjemme er det etterspørsel etter montering av ovner. Ikke bare i Bergen, der fyring i ikke-rentbrennende ildsteder blir forbudt etter nyttår. Fra hele landet får Norsk Varme oppringninger fra folk som vil ha håndverkere med montørsertifikat. Selv om nedstengningen av landet gir noen bransjer høyere etterspørsel lengter vi likevel til lysere tider og normale tilstander. Norsk Varme ønsker god jul og håpefullt 2021 til alle og enhver.

/ Steinar Vigdal

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no