Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Ingen fullkommen dag uten ved

En dag uten ved er ingen fullkommen dag. Mange føler det nok slik når de blinker ut trærne som skal felles, når treet blir felt, kappes, hugges, tørkes og stables.


I år er det mange som hiver seg på telefonen for å sikre seg ved til vinteren, for i boden ligger det bare bark igjen etter forrige sesong, da veden tok litt for tidlig slutt. Strøm er på mange måter helt ubegripelig der den fraktes over lange avstander og hentes ut av veggen og styres med mobiltelefon. Da er det godt å kjenne lukta av tørr ved og høre sprakingen fra bjørkeneveren som krøller seg i flammene som slikker brennkammeret. I denne lettvinte tida har vi laget en egen dag til ære for tungvint fyring og analogt samvær. Jeg oppfordrer alle til å bruke båltimen mellom kl. 20 og kl. 21 den 2. oktober til å samles rundt ildstedet og kjenne varmen fra en eldgammel energikilde. God vedfyringens dag!

Brede Børud, styreleder

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no