Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Krav til dokumentasjon av utslipp

De siste månedene har vi revet oss i manken over hva de nye kravene til dokumentasjon av utslipp er og hvem som bestemmer. Er det DiBK eller NVE? Er det EU-regler eller norske krav?


Da jeg var guttunge spurte jeg den av foreldrene mine som ga størst sannsynlighet for et positivt svar eller som var enklest å forhandle med, når jeg ville noe. Det samme opplever jeg som far sjøl. Ungene spør meg om leggetid og forhandler med mora om penger. Forhandlingsøkonomi har mye for seg, men når det gjelder regler for hvordan vi skal ha det i handel og vandel må det være krystallklart hva som gjelder. De norske kravene er skrotet er vi fortalt, men om den nye byggevareforordningen foreslår noe annet risikerer vi å få doble og triple regler igjen. Dette kan vi ikke leve med, noe både NVE og DiBK er enige med oss i. Men noe forteller meg at vi likevel må passe nøye på, og Norsk Varme vil fortsette å følge med på situasjonen med falkeblikk.

Brede Børud, styreleder i Norsk Varme

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no