Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Norsk Varme gir 30 vedovner til Den Norske Turistforening

I forbindelse med Vedfyringens dag ga Norsk Varme 30 ovner til DNT sine hytter. Den første ovnen ble overrukket til DNT under markeringen av Vedfyringens dag på Youngstorget i Oslo 2. oktober.


– Turistforeningen skaper gode rammer for den norske turgleden. Det er naturlig for oss i varmebransjen å bidra til at den fine tradisjonen med trygg oppvarming videreføres med nye og mer miljøvennlige ovner, sier styreleder i Norsk Varme, Steinar Vigdal.

DNT har 550 hytter over hele landet og jobber hele tiden med oppgradering og vedlikehold av disse. Gjennom et fordelingssystem vil de nye ovnene bli plassert der de trengs aller mest.

– Den vedfyrte ovnen er selve hjertet av en DNT-hytte, og vi setter stor pris på å motta denne gaven. Å skifte ut gamle ovner er viktig både med hensyn til energieffektivitet og brukervennlighet for gjestene våre, sier generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang.

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no