Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Råd, beundring og rehabilitering av skorsteiner

Jeg har alltid sett opp til brann- og feiervesenet. Ikke bare fordi feierne kravler rundt på takene der jeg bor, men fordi de er skikkelige og kompetente. Å tilby trygghet er noe av det fineste man kan gjøre.


For en slikk og ingenting kommer de og beveger seg til topps, og feier ut soten som kan gi pipebrann. De sjekker om alle skjøter og koplinger er tette og gir råd om hvordan fyringen bør foregå på sikkert vis. Og går det likevel galt så er brannvesenet på pletten, raskere enn noen andre. Å bli spurt om råd fra noen du beundrer gir en helt egen følelse. Denne uka fikk Norsk Varme en henvendelse fra Nordmøre Brann og Redningstjeneste, om vi kan komme og fortelle dem om hvordan vi jobber med rehabilitering av skorsteiner. Vi får stadig liknende henvendelser, og jeg er stolt over at Norsk Varme er en del av tryggheten til alle som ønsker åpen ild i hytter og hus.

Steinar Vigdal, styreleder

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no