Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Skorstein øverst på ønskelisten denne julen

Mine tanker går til barna som håper at nissen fortsatt skal komme gjennom pipa og ikke gjennom stikkontakten. Myndighetenes forslag om å kutte ut skorsteinskravet blir på grensen til absurd nå som strømmen nærmer seg 6 kroner for en kilowattime.


Ja; i uka før julaften er det spådd så høye priser, akkurat på den tiden når folk kommer hjem fra jobb og har behov for litt ekstra varme, bilen trenger litt ekstra strøm og planen er en god, varm middag. Jeg har tatt det opp før, men får det ikke ut av hodet: Er det mulig å finne et dummere tidspunkt å foreslå og fjerne skorsteinen enn nå, når ved koster en brøkdel av strøm og nettet kneler fordi det er så kaldt? Våre barn vil spørre om det var slik vi skulle redde jorda – nemlig strupe igjen skorsteinen slik at den fossile strømmen fra Europa skulle bli enda mer attraktiv og dyr? Jeg ønsker meg skorstein i norske hytter og hus – både av hensyn til beredskap, klimaet og også av hensyn til nissen. God jul!

Brede Børud, styreleder i Norsk Varme

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no