Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Ta deg tid til en prat rundt bålet

Å stirre inn i flammene sammen gir helt andre muligheter for samvær og dialog. Sånn var det før i tiden også. Grua var samlingspunktet og flammene ga næring til dype samtaler, skjemt eller alvor. Men også en stille stund sammen.


En gudbrandsdøl er spontan når han får tenkt seg om. Forleden kom neste generasjon begeistret hjem og snakket om hvor lett praten gikk ved bålet.  Mye av dagens samvær krever at ting går fort unna og det er de kvikke med kjappe replikker som vinner oppmerksomheten. I FNs klimakonferanse i Glasgow var det visst veldig travelt. Vår egen klimaminister sprang hit og dit, uten at det kom så fryktelig mye ut av det. Tenk om verdens ledere hadde tatt seg tid til en prat rundt bålet. Kanskje en stille stund ville fått tankene på plass. Når vi nå går inn i den mørkeste tida vil jeg slå et slag for langsom spontanitet rundt bålet. God desember!

Brede Børud, styreleder i Norsk Varme

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no