Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Terningkast 5 til Vedfyringens dag

Evalueringen blant forhandlere og medlemmer er klar i sin sak: Vedfyringens dag er kommet for å bli.


Det var rekordmange med på arrangementet for Vedfyringens dag, 2. oktober i år. I etterkant har vi gjennomført en undersøkelse blant forhandlerne og medlemmene som deltok. Det er stort sett veldig positive tilbakemeldinger. I snitt gis dagen terningkast 5, med flere 6-ere.

Responsen er at dette er et fint konsept og at det er stas å være med å skape en tradisjon. Man er fornøyd med informasjonen i forkant, og materiellet som er sendt ut. Noen synes t-skjortene var litt dyre, og kunne tenke seg ballonger til barna og fyrstikkesker med logoen på i tillegg. Én av de spurte melder at de ikke helt forstår hensikten med dagen.

Noen dro skikkelig til og stekte kanelboller, delte ut tennruller og hadde besøk av vedleverandører og feiervesenet. Andre påpeker at lokalet ligger slik til at det ikke er naturlig trafikk forbi.

Det er sterk støtte til å fortsette. Noen foreslår å la det være et ukesarrangement, andre at det kan være litt fokus på kveldstid også. I år var det fysiske arrangementer i Bergen og Oslo. Mange foreslår egne tiltak i sine byer. Vi kan slå det fast: Vedfyringens dag er kommet for å bli.

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no