Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Varmt engasjement for Vedfyringens dag

For andre gang ble Vedfyringens dag 2. oktober markert med stor suksess. Det skortet ikke på engasjementet fra ildentusiaster over hele landet, med markering hos forhandlere, båltime, arrangement av Naturvernforbundet og gaveoverrekkelse til Turistforeningen.


Det ble holdt en vellykket markering av dagen på Youngstorget i Oslo og i Bergen, der vi fyrte opp med bålpanne, og delte ut kaffe og boller på en koronasikker måte til nysgjerrige forbipasserende. Det var mange som stoppet opp for å varme seg rundt bålpannen og høre på flott sang av Cecilie Schilling, som hadde laget en sang for anledningen. Vedfyringens dag ble markert sammen med våre samarbeidspartnere Den Norske Turistforening, Naturvernforbundet, Norsk brannvernforening, Norsk Ved og Feiermesternes Landsforening.

Sekretariatet i Norsk Varme vil snart sende dere et evalueringsskjema for Vedfyringens dag 2020. Vi takker dere medlemmer som viste engasjement for dagen og var med å feire den med oss! Vi gleder oss allerede til Vedfyringens dag 2021.

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no