Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Vedfyring som en del av fornybar energi

Som ny styreleder i Norsk Varme føler jeg meg heldig som kan videreføre arbeidet som de tidligere styrelederne Grethe Bachmann, Merethe Slensvik Halvorsen og Steinar Vigdal har gjort.


Jeg er heldig som bor i et dalføre der alle årstider gnistrer: Vår-solen som smelter snøen og får lågen til å flomme over, sommervarmen som får skogen og jordene til å eksplodere i frodighet, høstvinden som knekker trær og får regnet til å piske og vinterkappen på fjellet, som varsler om en ny runde med energisk Gudbrandsdalsvær. Den energien vi selv jobber med å temme er naturens egne krefter samlet i en kubbe og nyttegjort i et av de mange fyringsanleggene vi leverer over hele landet. Vedfyring har en unik posisjon i Norge, som vi ikke kan ta for gitt og som vi må jobbe aktivt med for å opprettholde. Det blir min viktigste jobb fremover; Å sørge for at klimanøytral energi, samlet i en kubbe, fortsetter å være en del av den fornybare energien som er en del av løsningen på klimakrisen.

Brede Børud, styreleder

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no