Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Få i Oslo melder fra til kommunen om nytt ildsted

Denne måneden hadde styreleder møte med Brann- og redningsetaten i Oslo, der det ble enighet om å intensivere samarbeidet for å gjøre det enda mindre attraktivt for useriøse aktører å drive virksomhet.


Etaten forteller om en rekke avvik som er oppdaget, men at det trolig er altfor få som melder fra til kommunen om nytt ildsted. I Oslo er det huseieren selv som må melde inn nytt ildsted, og for å få det til må man logge inn med Bank-id. Erfaringen Norsk Varme har i hovedstaden er at det derfor er en del som ikke melder inn nye ildsteder. Etaten og Norsk Varme kommer fremover til å samarbeide om å få enda bedre oversikt over nye ildsteder, slik at det skal bli enklere å finne ut hvor det er hensiktsmessig å kontrollere. I tillegg oppfordrer etaten alle vedfyringsentusiaster til å tipse om brannfare dersom man oppdager noe som ikke er som det bør være, og det kan meldes inn på dette nye nettstedet: https://branntips.no/.

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no