Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Frem gleden med vedfyring denne sommeren

Med sol og høye temperaturer er det lett å glemme at vi for ikke lenge siden fortsatt fyrte opp i hus og hytter for å ha en behagelig innetemperatur. Med strømpriser som spås å holde seg rekordhøye også i sommer, åpner det muligheter for å kommunisere ut gleden med vedfyring også i sommermånedene.


Vi oppfordrer Norsk Varmes medlemmer til å bruke deres kanaler og kommunisere med kunder og samarbeidspartnere om viktigheten av vedfyring, og at det ikke må glemmes selv når det er godvær. Utepeiser, bålpanner og vedfyrte pizzaovner er fortsatt populært, og er en stadig suksess å snakke om. Del oppskrifter og inspirerende bilder av utepeiser og ildsteder, så blir det fort engasjement blant følgerne.

Høsten kommer også fort, så det kan være fint å oppfordre til å være tidlig ute med vedhogst og vedkjøp, slik at forbrukerne er klare til lavere temperaturer kommer. Og som alltid er det fint å fremme kosen og hyggen med vedfyring, om det så er inne foran ildstedet eller ute foran bålet.

God sommer!

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no