Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

I fyr og flamme for Vedfyringens dag

Vedfyringens dag 2. oktober ble i år markert for femte gang, igjen med stor suksess.


Nordmenn sverger til vedfyring og 1,5 millioner av oss hugger også og kløyver vår egen ved. I forbindelse med dagen sendte Norsk Varme ut en pressemelding om dette, og Vedfyringens dag og saken ble omtalt i 17 regional-, lokal- og bransjemedier, inkludert NRK P1, P3, P4 og Nationen. Norsk Varmes nestleder Steinar Vigdal briljerte på P3 Morgen og klarte å overbevise en innledningsvis skeptisk programleder om at vedfyring og hogst ligger tett til nordmenns hjerter.

Også på sosiale medier ble det vist stor entusiasme for dagen, og innleggene om Vedfyringens dag på Ekte Varme på Facebook nådde ut til over 97.000 nordmenn. Over 17.000 engasjerte seg i det som ble lagt ut, inkludert konkurransen der vi delte ut fine premier fra Norsk Ved, Forum for vedprodusenter. Det var også en økning på 228 prosent i antall besøkende til Facebook-siden og over 4500 som klikket seg videre inn på Ektevarme-linkene.

Våre samarbeidspartnere Feiermesternes landsforening, Naturvernforbundet, Brannvernforeningen, Norsk Ved og DNT var alle med og markerte dagen i sine sosiale medier, og flere vedfyringsentusiaster la ut bilder med #Vedfyringensdag, inkludert Obs BYGG.

Norsk Varmes medlemmer markerte dagen på ulike måter, og flere forhandlere hadde arrangement i butikk der det ble fyrt opp i bålpanne med god servering. Alle innspill til gjennomføringen av Vedfyringens dag, både hva som fungerte bra og hva som kan gjøres bedre til neste år, kan sendes til aske@norskvarme.org.

Takk for vel gjennomført Vedfyringens dag 🔥
Vedlagt bilde er vinneren av vår konkurranse. Foto: Åsmund Eide.

Flere nyheter