Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Nedtelling til Vedfyringens dag 2. oktober

Vi nærmer oss høsten og årets høydepunkt Vedfyringens dag.


Norsk Varme er godt i gang med å planlegge dagen, der årets fokus vil være på vedfyringens viktige rolle i energimiksen og i beredskapssammenheng. I tillegg ønsker vi å fokusere på vedhogst og spesielt de som har tilgang på gratis/egen ved og hogger selv. Og som alltid vil kosen knyttet til vedfyring være sentral i kommunikasjonen rundt Vedfyringens dag.

Det jobbes nå med en undersøkelse for å få frem viktigheten av vedfyring og hvor mange nordmenn som holder vedfyring tett til sitt hjerte. Undersøkelsen vil bli delt med Norsk Varmes medlemmer når resultatene er klare i midten av september.

Alle Norsk Varmes medlemmer vil få tilsendt en kommunikasjonspakke med ulike saker som dere kan dele i deres egne kanaler i opptakten til Vedfyringens dag. Dette vil komme fortløpende i september. Norsk Varme har også fortsatt noe materiell knyttet til Vedfyringens dag på lager, så hvis det er noen medlemmer som ønsker dette, bes dere ta kontakt med aske@norskvarme.org.

Og som alltid oppfordrer vi alle medlemmer til å gjøre sine egne lokale markeringer av Vedfyringens dag, og hvis det er mulig å få med andre lokale aktører med en forkjærlighet for vedfyring er det også strålende.

Flere nyheter