Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Nye kurs – nå blir det også digitalt

Digitaliseringens tidsalder har omsider truffet en av de aller eldste bransjene, nemlig ildstedsbransjen. Til høsten ruller Norsk Varme og Norsk brannvernforening ut digital eksamen på alle kurs og praktisk opplæring tilpasses e-læring i form av filmsnutter og oppgaver. Endringene åpner for å tenke nytt om kurs og kurssteder i tiden fremover.


– Tidligere har vi slitt med å frakte en stor og tung treningsmodul rundt i landet, i tillegg til at Brannvernforeningen har måttet være fysisk til stede på kursene for å holde eksamen. Med en modernisering og digitalisering gjør vi det enklere å nå ut med viktig kompetanse til by og bygd, sier rektor emiritus Svein-Olav Barikmo.

Denne høsten er det satt opp tre nivå 2-kurs og ett nivå 3-kurs. Om etterspørselen er høyere så settes det opp nye kurs der det trengs. Kursdatoene finnes på: www.norskvarme.org

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no