Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Sprengkulde setter dagsorden i nyhetene

Norsk Varme var mye i media i slutten av desember og i januar, som følge av kalde temperaturer, dårlig vær, strømbrudd og økt behov for vedfyring. Økt fyringsaktivitet førte til økt medieaktivitet, og sprengkulde satte vedfyring på agendaen.


Norsk Varme publiserte i januar en pressemelding via NTB sammen med Norsk Ved, om hvordan Norge er avhengig av vedfyring på kalde dager og hvor mye energi vedfyring bidrar med. Artikkelen har fått god spredning, som dere kan se i vedlagte klipprapport, der blant annet Nationen, Hytta Vår og flere lokalmedier har omtalt saken. Styreleder Brede Børud var også på radioen hos Lokalradioene i Innlandet og snakket om saken.

I tillegg var Norsk Varme sitert i to saker i forbrukeravisen Dinside. Den ene saken var om kjæledyr og vedfyring, basert på Ekte Varme-saken fra november: https://dinside.dagbladet.no/bolig/advarer-kjaeledyr-eiere/80713027. Den andre saken var om tilstandene i vedmarkedet om dagen og nordmenns forhold til vedfyring, der Norsk Varme var representert med statistikk og sitat fra styreleder: https://dinside.dagbladet.no/bolig/spinnville-tilstander/80760141

Flere nyheter