Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Stort engasjement for Vedfyringens dag

Årets markering av Vedfyringens dag var en suksess, og det var satt inn ekstra midler for å fremme dagen i sosiale medier, noe som resulterte i stor oppmerksomhet og engasjement.


På Ekte Varmes Facebook nådde sakene og budskapene om Vedfyringens dag ut til over 130.000, der over 20.000 engasjerte seg, likte og kommenterte på innleggene som ble delt i forbindelse med dagen. Mange deltok også i konkurransen Norsk Varme hadde, og over 140 delte sine bilder av vedfyring i håp om å vinne fine premier fra Norsk Ved og DNT. Her kan dere se noen av vinnerbildene: (sveip bildene til venstre)

Noen av våre samarbeidspartnere delte også flittig innhold rundt dagen, blant andre Feiermesternes Landsforening og Brannvernforeningen. DNT oppfordret i sitt nyhetsbrev sine medlemmer og hytter til å markere dagen og båltimen. Flere medlemmer delte fine bilder og oppfordringer til Vedfyringens dag, og det var mange fyringsentusiaster som brukte emneknaggen #vedfyringensdag på både Facebook og Instagram for å vise hvordan de markerte dagen.

Vi fikk også gode oppslag i media rundt dagen, og dere kan se et utvalg klipp under:

https://www.extraavisen.no/halvparten-av-befolkningen-fyrer-daglig/

https://www.hytteavisen.no/soendag-er-vedfyringens-dag-norge-er-avhengig-av-vedfyring-for-at-ikke-stroemnettet-skal-bryte-sammen-.6553362.html

https://www.energiaktuelt.no/halvparten-av-befolkningen-fyrer-med-ved-daglig.6553477-575506.html

https://www.pengenytt.no/halvparten-av-befolkningen-fyrer-daglig-nar-det-er-hoye-strompriser/

Vi takker dere alle for en god gjennomføring av dagen og ser frem til neste vedfyringsdag!

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no