Mediehenvendelser


Steinar Vigdal, Exodraft

Telefon: +47 980 74 151
E-post: styreleder@norskvarme.org

Montør/kurshenvendelser


Martin Apenes

Telefon: +47 913 36 708
E-post: kubbe@norskvarme.org

Henvendelser om medlemskap


E-post: varme@norskvarme.org

Norsk Varme reagerer på NILUs omgang med fakta

Tirsdag 24. november startet NRK dagen med et friskt utspill fra NILU der sjefsforskeren mente at vedfyring er roten til alt ondt. Dette fikk dessverre spredning i mange andre medier. Norsk Varme reagerer sterkt på både upresise og udokumenterte påstander.


Vår reaksjon ble fanget godt opp i mediene. Et eksempel kan dere se her hos Nationen; https://www.nationen.no/nyhet/norsk-varme-i-harnisk-over-pastander-om-vedfyring/. Vår styreleder, Steinar Vigdal var også i NRKs nyhetsettermiddag, og fikk fram det positive i at man bør fremskynde utskiftingen av vedovner: https://radio.nrk.no/serie/nyhetsettermiddag/NPUB34023420. Forrige uke fylte NILU spaltene i Bergens Tidende. Her sådde de tvil om panteordningen i det hele tatt har hatt noe for seg. Blant annet pekes det på at vedforbruket ikke har gått ned i Oslo til tross for at 11 000 gamle ovner er byttet ut. Her kan dere lese svaret fra Norsk Varme: Innlegg BT Utskifting av ovner er bra for miljøet

Flere nyheter

Ekte Varme

Ekte Varme er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn.


ektevarme.no